enda

Klaus Tange

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gentlemen 2014 Eddie U/Spillefilm
Palma 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Broen 2 2013 Richard Tv-serie
En kongelig affære 2012 Minister DK/Spillefilm
The Ultimate Gamer 2011 Sergei Dragonov Interaktive projekter
Lykke 2011 Medvirkende Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Schalburg sergent DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Betjent DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Sejer Tv-serie
2900 Happiness 2007 Christoffer Tv-serie
Hjerteflimmer 2006 David Tv-serie
Ansvar 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.