enda

Klaus Wegener

(1944 – 2018)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spies og Glistrup 2013 Niels Borup-Svendsen DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Psykolog DK/Spillefilm
Riget II 1997 Skadestuelæge DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1994 Medvirkende Tv-film
Riget 1994 Skadestuelæge DK/Spillefilm
Altid om søndagen 1989 Bjørn Tv-serie
Rejseholdet 1983 Pelle Dorffmann Tv-serie
I anledning af Nora 1979 Medvirkende Tv-film
Lys i mørket 1975 Medvirkende Tv-film
Tv-stykket 1974 Svensk mand Tv-film
Gabriel 1973 Mand Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.