enda

Knud Franck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den blåøjede satan 1976 Producer Tv-film
Fjernsynet flimrer 1974 Produktion Tv-film
Rundt på gulvet 1974 Produktion Tv-film
Gamle dage 1974 Producer Tv-film
Et dukkehjem 1974 Producer Tv-film
Tv-stykket 1974 Producer Tv-film
Thor og Alvis 1973 Produktion Tv-film
Tango 1973 Produktion Tv-film
Dr. Knock 1973 Produktion Tv-film
Næsehornet 1972 Produktion Tv-film
Solens børn 1972 Produktion Tv-film
Werner Holgersen - Eventyret i dansk politik 1972 Produktion Tv-film
Huset i baggården 1971 Produktion Tv-film
Pelsen 1971 Produktion Tv-film
Alt, hvad jeg ejer, får jeg igen 1970 Produktion Tv-film
H.M.S. Pinafore 1970 Lys Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.