enda

Knud Hauge

(1942 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De fem benspænd 2003 Klipper ("Det perfekte menneske", 1968) DK/Dokumentarfilm
Ib Schønberg 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Asger Jorn in memoriam 1995 Producer DK/Dokumentarfilm
Beskyt dig - atomulykke 1993 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Con Spirito - en film om Carlo Zecchi 1991 Produktion DK/Dokumentarfilm
Den sorte vej 1987 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Russerne på Bornholm 1987 Klipper DK/Dokumentarfilm
Cobra et après 1975 Producer DK/Dokumentarfilm
Nøglehullet 1974 Lyd DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Assistent DK/Spillefilm
Papir 1973 Produktion, Klip Tv-film
Operation Kirsebærsten 1972 Produktion DK/Kort fiktion
Manden på Svanegården 1972 Klip DK/Spillefilm
Løsladt 1972 Klip DK/Kort fiktion
Kys til højre og venstre 1969 Klip DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Klip DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Klip DK/Spillefilm
Det perfekte menneske 1968 Klip DK/Eksperimentalfilm
Kammerspil 1966 Klip DK/Kort fiktion
Med Tronfølgeren i Latin-Amerika 1966 Klip DK/Dokumentarfilm
Signalet 1966 Klip DK/Kort fiktion
To 1964 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.