enda

Knud Hilding

(1921 - 1975)

Skuespiller - i mange år Pjerrot i Tivoli. Født 21/11 1921, død 14/9 1975 - 53 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden på sporet 1975 Togfører DK/Spillefilm
Natten i ventesalen 1974 Underboen Tv-film
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Brovagt DK/Spillefilm
Henry 1973 Medvirkende Tv-serie
Båndet 1973 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden går amok 1973 Politichauffør DK/Spillefilm
Rejsekammeraten 1972 Stemme Tv-film
Hotel Paradiso 1972 Medvirkende Tv-film
Livsens ondskab 1972 Christoffer Banemand Tv-serie
Olsen-bandens store kup 1972 Betjent DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Toldbetjent DK/Spillefilm
Til lykke Hansen 1971 Arbejder Tv-film
Erotik 1971 Politibetjent Tv-film
Kommunisten 1971 Medvirkende Tv-film
Ballade på Christianshavn 1971 Postbud DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Brugsekspedient DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Postbud m.fl. Tv-serie
Rend mig i revolutionen 1970 Overbetjent DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Sømand DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Postbud DK/Spillefilm
Man skal ingenting forsværge 1968 Medvirkende Tv-film
I den grønne skov 1968 Skipperen DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Portner DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Postbud, Postbud DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Pjerrot DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Medvirkende DK/Spillefilm
Undtagelsen og reglen 1967 Medvirkende Tv-film
Mig og min lillebror 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Ægget 1964 Anden cafégæst Tv-film
Enhver 1964 Første karl Tv-film
Den jagede 1963 Medvirkende Tv-film
Svinedrengen og Prinsessen på ærten 1962 Kongen DK/Kort fiktion
Sømænd og svigermødre 1962 Henrys kollega DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 2. sergent DK/Spillefilm
Pygmalion 1959 Medvirkende Tv-film
Ild og jord 1955 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.