enda

Knud Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det uopnåelige 2016 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Kameraoperatør Tv-film
Hallo, det er jul 1995 Foto Tv-serie
Hvor er Viggo? 1973 Foto Tv-film
Møblerne 1972 Kameraoperatør Tv-film
Glassplinten 1969 Kameraoperatør Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.