enda

Knud Poulsen

(1920 – 2003)

Manusforfatter. Født 15/6 1920, død 2/8 2003.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kys det hele fra mig 1974 Manus Tv-film
Huset på Christianshavn 1970 Manus Tv-serie
Københavnerliv 1968 Manus Tv-serie
Jensen længe leve! 1965 Manus DK/Spillefilm
Med lov skal bro bygges 1964 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Vi som går stjernevejen 1956 Manus DK/Spillefilm
Kispus 1956 Bargæst DK/Spillefilm
På tro og love 1955 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.