enda

Knud Rasmussen

(1933 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Paradis retur 1964 Læderjakke DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Legatmodtagerens ven DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Gårdskarl DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Dansende gæst i "Den store sejler" DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.