enda

Knud Scheldt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blyppernes første år 1999 Lys Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Lys Tv-serie
Ugeavisen 1990 Belysningsmester Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Belyser Tv-film
Omsen & Momsen 1987 Lys Tv-film
Protesten 1982 Lys Tv-film
Torvet 1981 Lys Tv-serie
Jul og grønne skove 1980 Belyser Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.