enda

Kris Kolodziejski

(1957 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jolly Roger 2001 Special effects, VFX-supervisor DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Inferno artist U/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Manus DK/Spillefilm
Roland Tempel 1984 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
I lige linie 1984 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Fremtidens børn 1984 Assistent DK/Dokumentarfilm
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Der er et yndigt land 1983 Fotografassistent DK/Spillefilm
N. N. 1981 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.