enda

Kristen Bjørnkjær

(1943 – )

Dansk journalist og forfatter.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Onkel Danny - Portræt af en karma cowboy 2002 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Mændenes forbund 1981 Manus Tv-film
Skolen for livet! 1978 Instruktion, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Danmark A+B 1976 Instruktion, Medvirkende, Manus DK/Dokumentarfilm
Vil du med en tur på landet? 1975 Manus Tv-film
Bryllupstalen 1975 Manus Tv-film
I Danmark er jeg død 1975 Digte Tv-film
Knuder 1974 Medvirkende Tv-film
Stykvis 1974 Manus Tv-serie
Spillet om Vesterbro 1973 Manus Tv-film
Livet i Danmark 1972 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kina i Danmark 1972 Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.