enda

Kristen Stewart

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Personal Shopper 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Café Society 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Skyerne over Sils Maria 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg er stadig Alice 2014 Lydia Howland U/Spillefilm
Snow White and the Huntsman 2012 Snow White U/Spillefilm
On the road 2012 Marylou U/Spillefilm
Twilight saga: Breaking dawn - del 2 2012 Bella Swan U/Spillefilm
The twilight saga: Breaking dawn, del 1 2011 Bella Swan U/Spillefilm
The Twilight Saga: Eclipse 2010 Bella Swan U/Spillefilm
Welcome to the Rileys 2010 Allison alias Mallory U/Spillefilm
New moon 2009 Bella Swan U/Spillefilm
Twilight 2008 Bella Swan U/Spillefilm
The Messengers 2007 Jess U/Spillefilm
Panic Room 2002 Sarah Altman U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.