enda

Kristen Wiig

(1973 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grusomme Mig 3 2017 Stemme U/Spillefilm
Ghostbusters 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Diary of a Teenage Girl 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Martian 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Grusomme mig 2 2013 Lucy U/Spillefilm
The Secret Life of Walter Mitty 2013 Cheryl Melhoff U/Spillefilm
Brudepiger 2011 Annie, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.