enda

Kristi Zea

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Svindel på højt plan 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Joneses 2010 Produktionsdesign, Producer U/Spillefilm
Wall Street: Money never sleeps 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Confessions of a Shopaholic 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Revolutionary Road 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Brave One 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Departed 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den røde drage 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Changing Lanes 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sleepers 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Philadelphia 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lorenzo's Oil 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
GoodFellas 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ondskabens øjne 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Byens skønhed 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gift med mafiaen 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det bedste forsvar 1984 Kostumer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.