enda

Kristian Boland

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blinky Bill på eventyr 2019 Stemme U/Spillefilm
Dumbo 2019 (dansk version) U/Spillefilm
Emil og Ida fra Lønneberg 2013 Anton U/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 FE Direktør Svend DK/Spillefilm
Den C 2011 Den bestøvlede kat U/Spillefilm
Noget i luften 2011 Præst DK/Spillefilm
Pas på pelsdyrene 2010 Stemme U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Shrek den lykkelige 2010 Den bestøvlede kat U/Spillefilm
Peter Pedal på nye eventyr 2009 Piccadilly U/Spillefilm
Monsters mod aliens 2009 Præsidenten U/Spillefilm
Hundehotellet 2009 Bernie U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Den bestøvlede kat U/Spillefilm
Forestillinger 2007 Simon Tv-serie
De unge år 2007 Husejer DK/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Victor Quartermaine U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Den Bestøvlede Kat U/Spillefilm
Sinbad - Legenden fra de syv have 2003 Proteus U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Gregorio Cortez U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 D.J. Drake U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Gregorio Cortez U/Spillefilm
Spy Kids 2001 (Antonio Banderas) U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Jacob Marley U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Butch U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Tulio i dansk version U/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Anders Frederiksen Tv-serie
Skjulte spor 2000 Martin Thomsen, advokat Tv-serie
Prinsen af Egypten 1998 Ramses U/Spillefilm
Anastasia 1997 Dimitri U/Spillefilm
Madsen og co. 1996 Medvirkende Tv-serie
Bryggeren 1996 Medvirkende Tv-serie
Kun en pige 1995 Hr. Elmer DK/Spillefilm
Pocahontas 1995 Kaptajn John Smith U/Spillefilm
Tommelise 1994 Stemme U/Spillefilm
The swan princess 1994 Stemme U/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Rejsen til Amerika II - Fievel i det vilde vesten 1991 Stemme U/Spillefilm
Superdame 1991 Ejendomsinspektør Tv-film
Dr. Dip 1990 Blonde Tv-serie
Begær, lighed og broderskab 1990 Frantz Tv-serie
Ugeavisen 1990 Lorentzen Tv-serie
Prinsessen og den flyvende skomager 1986 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.