enda

Kristian Bro

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Storm P. opfindelser 2001 Modelbygger DK/Dokumentarfilm
Jens Søndergaard - portræt af en maler 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Landsbyen lever 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
I morgen er det slut 1988 Lyd DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Tømrer DK/Spillefilm
En meget gammel herre med kæmpestore vinger 1986 Dukkemager DK/Kort fiktion
Tommelise 1983 Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.