enda

Kristian Holm Joensen

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Om en måned 2017 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vindmøllernes sus 2016 Johnny DK/Spillefilm
Mig & Che 2007 Ches far DK/Kort fiktion
Jul i hjemmeværnet 2001 Flemming Tv-serie
Grev Axel 2001 Medvirkende DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Corben Vedersted Tv-serie
Skybrud 1999 Medvirkende Tv-film
Don Ranudo 1998 Arabisk ambassadør Tv-film
Der var engang 1998 Medvirkende Tv-film
Når mor kommer hjem... 1998 Bjarne, fjernsynsmand DK/Spillefilm
Den blå munk 1998 Jyde DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Holm Tv-serie
De skrigende halse 1993 Ronni Olsen Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.