enda

Kristina Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2019 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Associate producer DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Produktionsassistent Tv-serie
Fuglejagten 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det gode liv 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Bora Bora 2011 Produktionsassistent, Producerassistent DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Producerassistent DK/Kort fiktion
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Hold om mig 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Camping 2009 Producerassistent, Video-assistent DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Sorte kugler 2009 Video-assistent, Producerassistent DK/Spillefilm
Cairo skrald 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.