enda

Kristoffer Bentzon

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dræberne fra Nibe 2017 SFX-rekvisitør DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Special effects DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Special effects DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Special effects, Regi Tv-serie
Wilbur begår selvmord 2002 Special effects DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Special effects DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Special effects Tv-film
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Special effects Tv-serie
Kærlighed ved første hik 1999 Special effects DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Special effects Tv-serie
Sunes familie 1997 Special effects DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Special effects Tv-serie
Mørkeleg 1996 Special effects DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Special effects DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Special effect DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Special effects DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Rekvisitørassistent U/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Regi-runner DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Rekvisitør, Rekvisitør (specialrekvisitter) DK/Spillefilm
Camping 1990 Scenograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.