enda

Kristoffer Joner

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hjertestart 2017 Kjetil U/Spillefilm
Bølgen 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Kys mig, for fanden 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Uskyld 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Ond tro 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Den siste revejakta 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Kammerat Pedersen 2006 Knut Pedersen U/Spillefilm
Next Door 2005 John U/Spillefilm
En sånn mann 2005 Stemme i telefonen U/Kort fiktion
Den som frykter ulven 2004 Erkki Joma U/Spillefilm
Himmelfald 2002 Reidar U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.