enda

Kristoffer Kiørboe

Instruktør, født 1979. Kristoffer Kiørboe er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole i 2009 med afgangsfilmen "Nordlys" og har desuden en baggrund som skuespiller.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Søn 2014 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Nordlys 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Landskaber 2008 Instruktion, Medvirkende, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Torero 2005 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2001 Tor René Hansen Tv-serie

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2014 Berlinale 2014 Søn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2014-11-29 Søn
Thessaloniki International Film Festival 2014-10-31 Søn
Odense Internationale Film Festival 2014-08-25 Søn
Guanajuato International Film Festival 2014-07-25 Søn
Berlinale 2014-02-06 Søn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.