enda

Krzysztof Kieslowski

(1941 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heaven 2001 Manus U/Spillefilm
Krzysztof Kieslowski - I'm So-So 1995 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Rød 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blå 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hvid 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Veronikas to liv 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En lille film om kunsten at dræbe 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En kærligheds historie 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 1 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 2 1988 Instruktion, Manus Tv-film
Dekalog 3 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 4 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 5 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 6 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 7 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 8 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 9 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dekalog 10 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blind chance 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blind kærlighed 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dworzec 1980 Instruktion U/Dokumentarfilm
Szpital 1977 Instruktion U/Dokumentarfilm
Fabryka 1971 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.