enda

Krzysztof Komeda

(1931 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er levende - Søren Ulrik Thomsen, digter 1999 Musik DK/Dokumentarfilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Musik DK/Spillefilm
Rosemary's Baby 1968 Musik U/Spillefilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Musik DK/Spillefilm
Starten 1967 Musik U/Spillefilm
Sult 1966 Musik DK/Spillefilm
Vampyrernes nat 1966 Musik U/Spillefilm
Kvindedyr 1964 Musik U/Spillefilm
I rum sø 1964 Musik Tv-film
Hvad med os? 1963 Musik DK/Spillefilm
Kniven i vandet 1962 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.