enda

Kunuk Platoú

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ballerina 2002 Instruktion DK/Kort fiktion
Inuk Woman City Blues 2002 Lyd, Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Nanoq 2000 Instruktion DK/Kort fiktion
Godnat 1999 Manus DK/Kort fiktion
Exit non-stop 1998 Matte painter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 2004-09-04 Ballerina
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2003-12-06 Ballerina
Chicago Int. Children's Film Festival 2003-10-23 Ballerina
Tokyo Kinder Film Festival - Kineko 2003-08-02 Ballerina
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2003-07-13 Ballerina
New York Tribeca Film Festival 2003-05-03 Ballerina
Kristiansand International Children's Film Festival 2003-04-29 Ballerina
TIFF Kids 2003-04-25 Ballerina
Malmö, BUFF 2003-03-12 Ballerina
Berlinale 2003-02-06 Ballerina
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Ballerina
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.