enda

Kurt Hoffmann

(1910 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Caterina på glatis 1962 Instruktion U/Spillefilm
Vi smertensbørn 1958 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
En svindlers bekendelser 1957 Instruktion U/Spillefilm
Jeg tænker ofte på Piroschka 1955 Instruktion U/Spillefilm
Flyveskolens Skræk 1941 Instruktion U/Spillefilm
Ungkarlenes paradis 1939 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.