enda

Kurt Raab

(1941 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kors for et spøgelse 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Bildnis einer Trinkerin 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Bolwieser 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Satans yngel 1975 Medvirkende, Produktionsdesign U/Spillefilm
Mutter Küsters himmelfart 1975 Manus, Produktionsdesign U/Spillefilm
Frihedens knytnæve 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Effi Briest 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vildtets veje 1973 Produktionsdesign Tv-film
Martha 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Petra von Kants bitre tårer 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frugthandlerens fire årstider 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1970 Produktionsdesign U/Spillefilm
Oprøret i Niklashausen 1970 Produktionsdesign Tv-film
Rio das mortes 1970 Produktionsdesign Tv-film
Pestens guder 1970 Produktionsdesign, Instruktørassistent U/Spillefilm
Den amerikanske soldat 1970 Produktionsdesign, Instruktørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.