enda

Kyle MacLachlan

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Maos sidste danser 2009 Charles Foster U/Spillefilm
The trigger effect 1996 Matthew U/Spillefilm
Showgirls 1995 Zack Carey U/Spillefilm
Dødsruten 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Blue Velvet 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Dune - ørkenplaneten 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.