enda

L. Mathiesen

(1885 – 1972)

Scenograf og maler. Pseudonym for Osvald Karms. Arbejdede primært for Nordisk Film.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Penge som Græs 1948 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Biskoppen 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tordenskjold gaar i Land 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En Mand af betydning 1941 Koreografi DK/Spillefilm
En Søndag paa Amager 1941 Koreografi DK/Spillefilm
Jeg har elsket og levet 1940 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Barnet 1940 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Scenograf DK/Spillefilm
Komtessen paa Steenholt 1939 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Skilsmissens Børn 1939 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Roser hver aften 1939 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kongen bød 1938 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Scenograf DK/Spillefilm
Cocktail 1937 Produktionsdesign DK/Spillefilm
6. Trækning 1936 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Äventyr i pyjamas 1935 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lynet 1934 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1934 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tango 1933 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kobberbryllup 1933 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Saa til søs 1933 Produktionsdesign DK/Spillefilm
De gamles oprør 1933 Produktionsdesign U/Spillefilm
Odds 777 1932 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kirke og Orgel 1932 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Modärna fruar 1932 Produktionsdesign U/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1931 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Begravelsesherrerne 1931 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Hesten 1931 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Rosen 1930 Produktionsdesign DK/Kort fiktion

Som Osvald Karms

Title År Funktion Category
Susanne 1950 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.