enda

Lærke Kløvedal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cecilie 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Skyggen af tvivl 2006 Manus, Producer DK/Kort fiktion
Afveje 2005 Producer DK/Kort fiktion
Voksne mennesker 2005 Producerassistent DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Casting-assistent DK/Spillefilm
Afdeling D 2004 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Fangen 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jailbird 2003 Kristine DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.