enda

Lærke Sigfred Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miraklet 2014 Scripter DK/Spillefilm
Jo værre, jo bedre 1975 Scripter Tv-film
Tilløkke Herbert 1974 Manus-supervisor Tv-film
Den meget talende barber 1974 Scripter Tv-film
Natten i ventesalen 1974 Manus-supervisor Tv-film
Snart dages det brødre 1974 Manus-supervisor Tv-film
Privatlivets fred 1973 Scripter, Manus-supervisor Tv-film
Gabriel 1973 Manus-supervisor Tv-film
På vej til Hilda 1972 Manus-supervisor Tv-film
Solens børn 1972 Manus-supervisor Tv-film
Teknikerne 1972 Manus-supervisor Tv-film
Nu kan det snart være nok 1972 Manus-supervisor Tv-film
Forfremmelsen 1971 Manus-supervisor Tv-film
Kommunisten 1971 Manus-supervisor Tv-film
Frisørinden 1971 Manus-supervisor Tv-film
Rullegardinet 1971 Manus-supervisor Tv-film
Det moderne menneskes muligheder for sjælelige oplevelser i en teknisk tid 1971 Manus-supervisor Tv-film
Viceværten 1971 Manus-supervisor Tv-film
Bella 1970 Manus-supervisor Tv-film
Udviklinger 1970 Manus-supervisor Tv-film
Ikke et ord om Harald 1970 Manus-supervisor Tv-film
Et godt liv 1970 Manus-supervisor Tv-film
Alt, hvad jeg ejer, får jeg igen 1970 Manus-supervisor Tv-film
Værelset 1970 Manus-supervisor Tv-film
Fange med eskorte 1970 Manus-supervisor Tv-film
De usynlige 1970 Manus-supervisor Tv-film
Arseniktimen 1970 Manus-supervisor Tv-film
Romulus den store 1969 Manus-supervisor Tv-film
Farvel Thomas 1968 Manus-supervisor Tv-film
Woyzeck 1968 Manus-supervisor Tv-film
De unævnelige 1968 Manus-supervisor Tv-film
Må jeg lege med? 1968 Manus-supervisor Tv-film
Billet til Månen 1967 Manus-supervisor Tv-film
Fantasterne 1967 Scripter DK/Spillefilm
Kom frit frem 1966 Manus-supervisor Tv-film
Ned med kulturen 1966 Manus-supervisor Tv-film
Hellere en tyv i huset end en kurre på tråden 1966 Manus-supervisor Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.