enda

Lai Yde Holgaard

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Liv(e) 2015 Vic DK/Kort fiktion
Carmen & Colombo 2011 Kiropraktor Tv-serie
Profetia 2009 Lars Hviid DK/Spillefilm
Preludium 2008 Medvirkende DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Cafégæst DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Per Cedergren Tv-serie
Familien Gregersen 2004 Journalist DK/Spillefilm
Grillen 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bondefanger 2003 Jannick DK/Kort fiktion
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Niels-Christian 'NC' Bonnevie Tv-serie
Skjulte spor 2000 Niklas, ambulancefører Tv-serie
Iltmangel 1999 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.