enda

Lalo Schifrin

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rush hour 3 2007 Musik U/Spillefilm
After the sunset 2004 Musik U/Spillefilm
Bringing Down the House 2003 Musik U/Spillefilm
Rush Hour 2 2001 Musik U/Spillefilm
Rush hour 1998 Musik U/Spillefilm
Tango 1998 Musik U/Spillefilm
Money Talks 1997 Musik U/Spillefilm
Bondefanget i Beverly Hills 1993 Musik U/Spillefilm
F/X 2 - Farlige trix 1991 Musik U/Spillefilm
Dødsspillet 1988 Musik U/Spillefilm
Signal fra en morder 1985 Musik U/Spillefilm
Væk på 10 sekunder 1985 Musik U/Spillefilm
Skyde skæg på larvefødder 1984 Musik, Sang U/Spillefilm
Den blodige weekend 1983 Musik U/Spillefilm
Dirty Harry vender tilbage 1983 Musik, Sang U/Spillefilm
Rent bluff 1983 Musik U/Spillefilm
Lurende øjne 1982 Musik U/Spillefilm
Dræb, min elskede! 1982 Musik U/Spillefilm
Forført til mord 1982 Musik U/Spillefilm
Årgang 1984 1982 Musik U/Spillefilm
Dr. Detroit 1982 Musik U/Spillefilm
Redningsaktion Starflight 1982 Musik U/Spillefilm
Morderen vil ikke forstyrres 1981 Musik U/Spillefilm
Konkurrencen 1980 Musik U/Spillefilm
Brubaker - en bombe under systemet 1980 Musik U/Spillefilm
Kineseren 1980 Musik U/Spillefilm
Flugten til Athena 1979 Musik U/Spillefilm
Spøgelseshuset 1979 Musik U/Spillefilm
Den sidste hilsen 1978 Musik U/Spillefilm
Dyrene hævner 1977 Musik U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Musik U/Spillefilm
S/S St. Louis 1976 Musik U/Spillefilm
En varm sag 1976 Musik U/Spillefilm
Master gunfighter 1975 Musik U/Spillefilm
I dragens kløer 1973 Musik U/Spillefilm
Dirty Harry går amok 1973 Musik U/Spillefilm
I dragens klør 1973 Musik U/Spillefilm
Charley Varrick 1973 Musik U/Spillefilm
Hakkedrenge 1972 Musik U/Spillefilm
Joe Kidd 1972 Musik U/Spillefilm
Fire frække numser fik et gok 1971 Musik U/Spillefilm
Dirty Harry 1971 Musik U/Spillefilm
Kellys helte 1970 Musik U/Spillefilm
THX 1138 1970 Musik U/Spillefilm
Duel i Stillehavet 1968 Musik U/Spillefilm
Bullitt 1968 Musik U/Spillefilm
Coogan's Bluff 1968 Musik U/Spillefilm
Amazonas grønne helvede 1967 Musik Tv-film
Skrappe Luke 1967 Musik U/Spillefilm
Matt Helm og den forsinkede lyddæmper 1966 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.