enda

Lambert Wilson

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Pingvinmarchen 2 2017 Fortæller U/Dokumentarfilm
Rabid Dogs 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Cykeltur med Molière 2013 Gauthier Valence U/Spillefilm
Om guder og mænd 2010 Christian U/Spillefilm
Far from China 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Vinteren 54 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed og kaos 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Arkitektens mave 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.