enda

Lance Henriksen

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alone in the Dark II 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Alien vs. Predator 2004 Charles Bishop Weyland U/Spillefilm
Flugten fra Absolom 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Hard Target 1993 Emil Fouchon U/Spillefilm
Jennifer - det 8. offer? 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Stone cold 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Vampyr-fiskene 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.