enda

Larry Bock

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The First Time 2009 Klip U/Spillefilm
Down with Love 2003 Klip U/Spillefilm
Bring it On 2000 Klip U/Spillefilm
Tror du på julemanden? 1994 Klip U/Spillefilm
Indskud der yngler 1992 Klip U/Spillefilm
Hurra!! Babysitteren er død 1991 Klip U/Spillefilm
Frem til fortiden 1988 Klip U/Spillefilm
Rambo - First Blood 2 1985 Klip U/Spillefilm
Breakin' - the Street Dance 1984 Klip U/Spillefilm
Drøn på drengen 1982 Klip U/Spillefilm
Alligator - uhyret under byens gader 1980 Klip U/Spillefilm
Lavinen 1978 Klip U/Spillefilm
Dødssport 1978 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.