enda

Larry Cohen

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Phone Booth 2002 Manus U/Spillefilm
Skyldig 1993 Manus U/Spillefilm
Manic cop 1988 Manus, Producer U/Spillefilm
Bestseller 1987 Manus U/Spillefilm
Q-fugleguden 1982 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Alice bor her ikke mere 1975 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.