enda

Larry Fulton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hostage 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
National security 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Signs 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hope floats - En ny start 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Picture perfect 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
A time to kill 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alene hjemme - igen! 1987 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.