enda

Lars Bang

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Chancen 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
Oasen 2013 Manuskript DK/Kort fiktion
Barvalo 2012 Manus DK/Kort fiktion
Sjit happens 2012 Manuskript Tv-serie
Hvor drenge bliver til mænd 2008 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Kaffepausen 2007 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.