enda

Lars Gregers

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den døde soldat 2019 Grafik DK/Dokumentarfilm
Niarns død 2018 Grafik DK/Dokumentarfilm
Overleverne 1:3 2018 Grafik Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Grafik Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Grafik Dokumentarserie
Præsidenten fra Nordvest 2017 Motion graphics DK/Dokumentarfilm
I fars hænder 2017 VFX artist DK/Dokumentarfilm
Tomgang 2013 Grafik Tv-serie
Mig og min familie - Frederik 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Kristian 2009 Grafik Tv-serie
69 2008 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Nattens ansigt 1999 Grafik Tv-dokumentar
Overleverne Grafik Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.