enda

Lars Hagström

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dæmoner 1986 Klip U/Spillefilm
Hustruer - 10 år efter 1985 Klip U/Spillefilm
Åke og hans verden 1984 Klip U/Spillefilm
Forfølgelsen 1981 Klip U/Spillefilm
Hallo baby 1976 Klip U/Spillefilm
Harry Munter 1969 Klip U/Spillefilm
Hugo og Josefine 1967 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.