enda

Lars Hjelm

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The American 2010 Hunter #1 U/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Stuntkører U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Stunt performer U/Spillefilm
Wallander 2008 Stunts Tv-serie
Babas bilar 2006 Stunts U/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Stunt U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Stunts DK/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Stunts U/Spillefilm
Danslärarens återkomst 2004 Stunts Tv-serie
Truslen 2004 Stunts U/Spillefilm
Kops 2003 Stunts U/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Stunts U/Spillefilm
Det største i verden 2001 Stunts U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Stunts U/Spillefilm
Den vita lejoninnan 1996 Stunts U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.