enda

Lars Høj

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guds bedste børn 2019 Producent Dokumentarserie
De sindssygt farlige 2019 Producer Dokumentarserie
Justitsmord 2018 Producent Dokumentarserie
Drabet uden lig (oversigt) 2018 Producent Dokumentarserie
Lejemorderen 2018 Producent Dokumentarserie
Skæbnemødet 2018 Producent Dokumentarserie
Kronvidnerne 2018 Producent Dokumentarserie
Varevognen 2018 Producent Dokumentarserie
Beviset 2018 Producent Dokumentarserie
Pisk eller gulerod (oversigt) 2017 Producer Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 1:4 2017 Producer Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 2:4 2017 Producer Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 3:4 2017 Producer Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 4:4 2017 Producer Tv-dokumentar
Stop nu krigen, mor og far 1:3 2014 Executive producer Dokumentarserie
Stop nu krigen, mor og far 2014 Executive producer Dokumentarserie
Stop nu krigen, mor og far 2:3 2014 Executive producer Tv-dokumentar
Stop nu krigen, mor og far 3:3 2014 Executive producer Tv-dokumentar
De bortførte børn 2012 Tilrettelægger Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.