enda

Lars Knudsen

Producer. Uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus med speciale i filmbranchen.


Lars Knudsen har i mange år været bosat i USA. I begyndelsen af sin karriere stod han blandt andet i lære hos den amerikanske stjerne-producer Scott Rudin. Knudsen har produceret flere amerikanske spillefilm, som eksempelvis dramaet "Beginners" (2010), ligesom han også har været amerikansk koproducent på film som "Klovn Forever" (2015) og "Dobbeltspil" (2017).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2018 Producer DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Co-producer (USA) DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Bartender DK/Spillefilm
Narco Cultura 2013 Producer U/Dokumentarfilm
Keep the Lights On 2012 Executive producer U/Spillefilm
Cold weather 2010 Producer U/Spillefilm
Beginners 2010 Producer U/Spillefilm
Stages 2009 Co-producer DK/Dokumentarfilm
The exploding girl 2009 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.