enda

Lars Lindström

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Producer U/Spillefilm
Sameblod 2016 Producent U/Spillefilm
Den man elsker 2008 Producer U/Spillefilm
Rocky 2008 Producer U/Kort fiktion
Til døden os skiller 2007 Co-producer DK/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Producer U/Spillefilm
De største helte 1996 Casting DK/Spillefilm
Sommeren 1995 Casting U/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.