enda

Lars Lippert

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sølvtråd 2013 Torben DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Teddy DK/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Obi-Wan U/Spillefilm
Paranoia 2007 Tuncay DK/Kort fiktion
Myremobberen 2006 Fugax U/Spillefilm
Arthur og minimoyserne 2006 Stemme U/Spillefilm
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Edward Collin Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Læge Tv-serie
Spy Kids 2001 (George Clooney) U/Spillefilm
Slangehud 1999 Gentleman Tv-film
You can't eat fishing 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Fyrtårnet 1998 Sez Tv-film
Der var engang 1998 Medvirkende Tv-film
Majoren 1998 Journalist Tv-film
Hvide løgne 1998 Peter Lorentsen Tv-serie
Den blå munk 1998 Jyde DK/Spillefilm
Den hemmelige tunnel 1997 Nizze Tv-serie
Lånerne 1997 Joe Lender U/Spillefilm
Deadline 1997 Medvirkende Tv-film
Disney's Flubber 1997 Nabodrengens far U/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Henrik Tv-serie
En fri mand 1996 Ekspedient Tv-serie
Elverhøj 1996 Henrik Rud Tv-film
Farligt venskab 1995 Simon DK/Spillefilm
Frihedens skygge 1994 Medvirkende Tv-serie
Min fynske barndom 1994 Tysker DK/Spillefilm
I en del af verden 1993 Tom Tv-film
De frigjorte 1993 Claus DK/Spillefilm
Interview 1992 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.