enda

Lars Nilsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Den magiske juleæske 2016 Indspilning DK/Spillefilm
Beyond 2011 Co-producer U/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Location manager U/Spillefilm
Peter & Pierre 1985 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Verdens største vindmølle 1978 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Den industrialiserede gris 1978 Manus, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.