enda

Lars-Owe Carlberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fårö-dokument 1979 Producer U/Dokumentarfilm
Scener fra et ægteskab 1973 Producer Tv-serie
Hvisken og råb 1972 Producer U/Spillefilm
Berøringen 1971 Producer U/Spillefilm
Passion 1969 Producer U/Spillefilm
Ulvetimen 1968 Produktion, Producer U/Spillefilm
Skammen 1968 Produktion, Producer U/Spillefilm
Ritualerne 1968 Producer U/Spillefilm
Hul i broho'det 1965 Produktion U/Spillefilm
491 1964 Produktion U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Producer U/Spillefilm
Elskovsfeber 1962 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.