enda

Lars Oxfeldt Mortensen

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klimamysteriet 2008 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Ullas vrede 2004 Instruktion, Manuskript Tv-dokumentar
Dronningens gobeliner 2000 Instruktion, Manus, Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Livet mellem husene 2000 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Jacobs liste 1997 Instruktion DK/Kort fiktion
Bananasplit og graffiti 1980 Instruktion, Manus, Producent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2001-08-13 Dronningens gobeliner
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.