enda

Lars Peen Rodt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I krig & kærlighed 2018 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 C-fotograf DK/Spillefilm
Under sandet 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Kameraassistent Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Video-assistent DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Video-assistent DK/Spillefilm
Dirch 2011 Clapper/loader DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Video-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.