enda

Lars Saabye Christensen

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Halvbroderen 2013 Manuskript Tv-serie
Hører du ikke hva jeg sier! 1995 Manus U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Manus U/Spillefilm
Herman 1991 Manus U/Spillefilm
Landstrykere 1990 Manus U/Spillefilm
Sig det med blomster, Herman 1985 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.